top of page

Grafisch vormgever Ede

Welkom op mijn website. Ik ben Joëlle en ik ben een grafisch vormgever die gevestigd is in Ede. Van jongs af aan ben ik al serieus bezig met tekenen. Mijn passie is het vertellen van verhalen door middel van mijn animaties en tekeningen. Ik hoop mijn passie te kunnen delen met de wereld. Via mijn verhalen wil ik indrukwekkende boodschappen meegeven aan mensen van alle leeftijden. 

Grafische vormgever in Ede img.jpg

Portfolio

In de afgelopen jaren heb ik al aan veel waanzinnige projecten gewerkt. Zo heb ik aan mijn meest recente project ‘Heart Battle’ gewerkt als striptekenaar. Deze strip gaat over een vrouw die op avontuur gaat om langzaam haar gebroken hart te laten helen. Door het karakter imperfect te maken zullen lezers zichzelf er sneller in herkennen. Als de karakters dan een groei doormaken tijdens hun avontuur, dan kan de lezer van deze persoonlijke ontwikkeling leren. Door een voorbeeld te geven van een karakter dat een probleem heeft en een oplossing vindt kan de lezer geïnspireerd raken om anders naar zijn of haar problemen te kijken.

Grafisch vormgever in Ede

Zoals hierboven al vernoemd staat ben ik een grafisch vormgever die zich bevindt in Ede. Als grafisch vormgever ben ik constant bezig met schetsen, tekenen en brainstormen. Ook ben ik voortdurend bezig met de vormgeving van nieuwe karakters en omgevingen. Ik werk graag in samenwerking met bedrijven om een krachtige verhalen neer te zetten voor zowel kinderen als volwassenen. Door middel van storytelling hoop ik mensen te kunnen helpen met groeien door te leren van de karakters die ik illustreer.  

Persoonlijke groei is niet iets dat makkelijk gaat. Daarom hoop ik met mijn krachtige verhalen net dat zetje te kunnen geven aan mensen. Er zijn zoveel mensen die ik hoop te inspireren. Er zullen altijd mensen zijn die ik graag wil helpen en daarom zal ik karakters en verhalen blijven maken.

Voorbeelden

Contact

Heeft u vragen voor mij of interesse om samen te werken? Neem vooral contact met mij op. U kunt mij mailen of bellen. Wilt u van mij op de hoogte blijven? Dan is het goed om te weten dat ik ook te vinden ben op: Instagram, LinkedIn, Facebook en Twitter. Op deze platformen is veel van mijn werk en inspiratie te vinden. Daarnaast heb ik ook een YouTube kanaal. Hierop deel ik tutorials over hoe u een karakter illustrator kan worden. Dus wilt u tips over hoe u uw tekenstijl kan vinden? Neem dan vooral even een kijken op mijn YouTube kanaal genaamd ‘Starring Joëlle’. 

bottom of page